Hirdetés

autokarpit.lap.hu / Autókárpit Tisztítás - Otthon

Autókárpit Tisztítás - Otthon

Ipari porszívó, takarító gép nagykereskedelem

KARCHER magasnyomású mosó porszívó takarítógép nagykereskedelem

Extrakciós szőnyeg és kárpíttisztító gépek, gőztisztítók, ipari porszívók kölcsönzés és bérlése Budapest és vonzáskörzetében. Gőztisztító gépünk csodákra képes az Ön autójában, nincs olyan makacs szennyeződés amit el ne távolítana ráadásul vegyszermentesen. Speciális ajánlatunk: Lux ipari porszívó motoros porolófejjel kárpít tisztításra.

Maradéktalanul eltávolít minden szennyeződést.

Nagy teljesítményű kárpittisztító és porszívó gépek bérlése 24 órára, ajándék tisztítószerrel! Speciális gépeinkkel a natúr felületek is megtisztíthatóak. Egyszerű bérlés, teljes körű használat. Cégünktől bérelhet továbbá nagy teljesítményű ipari porszívót tehergépkocsik, kamionok, stb. tisztításához

Porszák házhoz szállítás.

Porzsákfutár.hu

porszákok filterek tartozékok porszívók

Minőségi olasz autóápolási és karbantartó segédanyagok

Takarítógép kölcsönzés Budapesten és környékén HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

Tisztítószer, ipari tisztítószer

Atka ellenes Porszívó - allergia ellen, a tiszta környezetért

Meghatározás:

Minden, ami autókárpit. Magyarország kárpitos mesterei, cégei, egyedi megoldások-tuning cégek, kárpit tisztítása, otthoni cseréje, univerzális üléshuzatok.

Minden, ami autókárpit. Magyarország kárpitos mesterei, cégei, egyedi megoldások-tuning cégek, kárpit tisztítása, otthoni cseréje, univerzális üléshuzatok.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Autókárpit Tisztítás - Otthon
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés